Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Goede professionals zijn schaars en het vinden van de juiste persoon is een arbeidsintensief proces. ‘The best man (m/v) for the job’ is meestal nog bij een andere organisatie aan het werk en wellicht niet eens op zoek naar een nieuwe werkkring. Hij of zij leest het nieuws en vakliteratuur, maar geen personeelsadvertenties. Naar goede mensen moet je dus actief op zoek. Wij beschikken over het netwerk, de marktkennis en de overtuigingskracht om die persoon te vinden, te enthousiasmeren en bij jou aan tafel te krijgen.

Heb je een vacature, maar wil je liever niet (online) adverteren?

Ook in dat geval is Allard & Van der Veen de voor jou aangewezen partij. Bij Allard & Van der Veen Executive Searchers vindt de werving en selectie plaats op basis van persoonlijke contacten en gesprekken. Met ons bereik je gekwalificeerde professionals die niet reageren op advertenties omdat zij liever niet kenbaar willen maken dat zij toe zijn aan een nieuwe functie. Met Allard & Van der Veen Executive Searchers bereik je ook diegenen die niet zelf actief op zoek zijn naar een nieuwe job. In opdracht zoeken wij binnen ons uitgebreide netwerk actief naar ervaren professionals voor de vacature. Alles onder de hoogst mogelijke discretie. Wil je weten voor wie wij reeds opdrachten hebben mogen verzorgen? Kijk dan even op de pagina Onze referenties.

Heb je belangstelling voor de aanpak van Allard & Van der Veen Executive Searchers? Gebruik ons Contactformulier of neem rechtstreeks contact op nummer (06) 51 137 317. Graag maken wij een afspraak met je om de verschillende aspecten van onze dienstverlening persoonlijk toe te lichten.