Kandidaten

Kandidaten

Het mooie van onze aanpak van het Executive Search vak is dat wij uitsluitend met professionals in contact komen. Dat zijn onze opdrachtgevers, maar evenzo onze (potentiële) kandidaten. Jij bent op niveau werkzaam, hebt succes en hecht aan kwaliteit. Om die redenen komen wij graag met jou in contact.

Allard & Van der Veen Executive Searchers hecht veel waarde aan een professionele aanpak, discretie en kwaliteit en wij behandelen jouw (persoonlijke) gegevens dan ook als zeer strikt vertrouwelijk. Hierbij nemen wij de onderstaande punten strikt in acht:

☑ wij zullen jouw gegevens (mondeling en schriftelijk) strikt vertrouwelijk behandelen;

☑ wij hebben de informatie over onze opdrachtgever c.q. de functie naar eer en geweten opgesteld en zullen die met jou delen;

☑ wij stellen alleen na jouw toestemming jouw gegevens ter beschikking van de betreffende opdrachtgever;

☑ wij stellen jouw gegevens op geen enkele andere wijze en aan geen enkele andere partij ter beschikking;

☑ wij communiceren jouw gegevens alleen met de met jou besproken opdrachtgever c.q. opdracht;

☑ wij geven je objectief (loopbaan)advies in het belang van jou, onze opdrachtgever en onszelf;

☑ wij zullen je op professionele en persoonlijke wijze begeleiden tijdens, en waar nodig na, de search procedure.

Indien jij je kunt vinden in onze ideeën en jij ruime ervaring hebt in één van de aandachtsgebieden van Allard & Van der Veen Executive Searchers dan nodigen wij je graag uit om bijvoorbeeld uw Curriculum Vitae en/of vergezeld van jouw wensen en ideeën ten aanzien van een mogelijke nieuwe loopbaanstap aan ons te doen toekomen. Gebruik ons Contactformulier of neem rechtstreeks contact op nummer (06) 51 137 317. Uiteraard is een eerste (telefonische) kennismaking namelijk ook welkom.