Contact

In gesprek...

Allard & Van der Veen heeft kantoor in een prachtige kantoorvilla aan het Hoedemakerplein 1 te Enschede. Het voormalige kantoor van de Twentse BANK is in 1908 gebouwd naar ontwerp van G. Beltman in opdracht van mr. Benjamin Willem Blijdenstein. De Blijdensteins waren van oudsher hoedemakers, waaraan het plein zijn naam te danken heeft.

In het geval van opdrachtgevers brengen wij normaliter graag een bezoek aan u op kantoor.  Met kandidaten organiseren wij normaal gesproken ook besprekingen op passende (en discrete) locaties. En uiteraard beschouwen wij in gewone tijden gewenste besprekingen bij u thuis ook als een hele normale zaak.

Indien er de voorkeur is voor een online gesprek dan wel een gesprek op afstand dan kan dat ook. Wij gebruiken bijvoorbeeld de kanalen als Skype, Skype for Business, Microsoft Teams, Google Hangouts, Zoom en Facetime. En gewoon even bellen kan natuurlijk ook altijd.

Allard van der Veen

Connect on LinkedIn

Kantooradres:
Hoedemakerplein 1
7511 JR Enschede
Tel: +31 (0)6 51 137 317
Fax: +31 (0)53 434 88 06
Skype: allardvanderveen
Skype Business: allard@allardenvanderveen.nl

Ook bereikbaar met allard@allardenvanderveen.nl op:
Microsoft Teams – Google Hangouts – Zoom.

KvK Oost Nederland Nummer: 08200464
BTW-Identificatienummer: NL001947407B49

Email: info@allardenvanderveen.nl

Contactformulier:
Wilt u ons een (email)bericht sturen? Dat kan uiteraard ook. Gebruik daarvoor het bovenstaande emailadres, te weten  info@allardenvanderveen.nl Ook kunt u een bericht via de LinkedIn pagina linkedin.com/in/allardvanderveen sturen en uiteraard is onderstaand contactformulier ook een optie.

Wij zijn donateurs van o.a.: