Adviseur Corporate Finance in Hengelo (Ov.)

Adviseur Corporate Finance in Hengelo (Ov.)
november 10, 2023 A&V

Adviseur Corporate Finance

Ben jij die zelfstandige, ambitieuze professional met ervaring in een corporate finance omgeving dan wel met ervaring in het bankwezen (bijvoorbeeld op acquisition finance of als financieringsspecialist) of ben je als (aankomend) registeraccountant werkzaam en ben je financieel meer dan goed onderlegd? Zijn het analyseren en adviseren van bedrijven en doorrekenen van rendementsberekeningen helemaal jouw ding? Houd jij van een uitdaging? Zet jij net die extra stap als het erom spant?

Never a dull moment
Een dag als corporate finance adviseur is nooit hetzelfde. Het ene moment zit je met een opdrachtgever om tafel, het andere moment zit je in een onderhandeling of stort je je op cijfers. Soms stijgt de spanning. Zeker wanneer een transactie bijna rond is, komt het op details aan. Dan sta je op scherp. Als vertrouwenspersoon ben je op cruciale momenten gevoelsmatig 24/7 in contact met jouw klant. Dát is hoe je het verschil maakt. De boog is gelukkig niet altijd gespannen. Er zijn namelijk ook zat dagen dat je ontspannen het pand uit wandelt.

Wat doet de organisatie
Zij adviseren, analyseren, ondersteunen en ontzorgen ondernemers bij uiteenlopende vraagstukken. Hoe realiseren zij de optimale waarde bij de verkoop van hun onderneming? Hoe kunnen ze de koers van hun bedrijf wijzigen? Hoe om te gaan met bedrijfsopvolging? En wat te doen met eventuele groeiambities? De focus van de organisatie heeft maar één doel: waarde vermeerderen en realiseren voor de ondernemer.

Wil je meer weten bel ons!
Wij leggen graag uit hoe dit in elkaar zit en waarom dit een hele gave vacature is. Een vacaturebeschrijving is te algemeen van aard en dekt de lading niet van deze mooie functie bij een interessant, dynamisch en cool bedrijf.

Interesse in kop koffie?:
Neem dan contact op met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl