Accountant Samenstel (NIET in accountancy) in Almelo

Accountant Samenstel (NIET in accountancy) in Almelo
november 4, 2023 A&V

Accountant Samenstel

Deze vacature is echt iets bijzonders in positieve zin. Ben je accountant en vind je je werk wel leuk, maar je bent die traditionele accountantskantoren helemaal zat?

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd en onafhankelijk multi Family Office voor vermogende cliënten; privépersonen, families en gelieerde holding- en investeringsvennootschappen. Familiebedrijven hebben een sterke basis, gevormd door de verbondenheid tussen familie, bedrijf en eigendom. De organisatie in Almelo past in dit samenspel en biedt de expertise om deze basis te continueren en te versterken. Het stelt de cliënt u in staat duurzaam en toekomstbestendig te groeien, inclusief een goede generatiewissel. Om de cliënt, de familie en zijn bedrijven in de volle breedte te ontzorgen zet de organisatie haar  kennis en ervaring in op het gebied van o.a. administratie, rapportage, fiscaliteit, estate planning, corporate finance en vastgoed management, inclusief aankoop en verkoop.

In dit verband zoeken we een samensteller van cijfers (waaronder periodieke rapportages, begrotingen, jaarrekeningen, etc.). De dienstverlening is zodanig divers en afgestemd op de doelgroep dat je bij deze organisatie vraagstukken op je bureau krijgt die je niet snel nergens anders krijgt.

Als je daar geen energie van krijgt!

Wil je meer weten bel ons. Wij leggen graag uit hoe dit in elkaar zit en waarom dit een hele gave vacature is. Een vacaturebeschrijving is te algemeen van aard en dekt de lading niet van deze mooie functie bij een interessant en cool bedrijf.

Interesse?:
Neem dan contact op met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.