Tekengeld alleen voor profvoetballers?

Tekengeld alleen voor profvoetballers?
november 27, 2020 A&V

Tekengeld alleen voor profvoetballers? Nee hoor!

De definitie van Tekengeld is: “een premie die wordt uitgekeerd aan iemand bij het accepteren van een nieuwe baan“. Het fenomeen tekengeld is met name bekend bij profvoetballers en is het de bonus die bij het ondertekenen van een contract wordt betaald. Welnu; bij ons is tekengeld niet alleen voorbehouden aan profvoetballers!

Tekengeld bij Allard & Van der Veen
Ben jij Accountant (AA of RA) of Assistent Accountant en vind jij het accountancy vak nog steeds heel mooi en overweeg je wel eens, om welke reden dan ook, een overstap naar een ander accountantskantoor in Twente? Dan ontvang jij bij het aangaan van het nieuwe arbeidscontract tekengeld. De hoogte van deze extra bonus* is gerelateerd aan het bruto-maandsalaris bij je nieuwe werkgever! Hoe mooi is het om deze extra bonus (van één bruto maandsalaris (!!)) te ontvangen voor een stap die sowieso al leuk is!

Nieuwe baan in accountancy?
Dus, mocht jij af en toe al eens denken aan een andere baan in de accountancy? Maar je wilt niet dat iedereen dat te weten komt? Dan willen wij jou daar graag bij ondersteunen en begeleiden. Wij hebben tal van vacatures in de accountancy in Twente en het grote voordeel voor jou is dat discretie gewaarborgd is!

Contact
Wil jij de decembermaand vieren met de gedachte dat je in het nieuwe jaar een nieuwe, verfrissende en uitdagende werkomgeving hebt? Laat ons dat dan weten. Je kunt ons daarvoor bellen op het mobiele nummer 06 51 137 317. Ook mag je een email sturen naar: allard@allardenvanderveen.nl.

Graag tot spoedig!

(*Uiteraard is het wel zo dat wij in deze eisen stellen aan de minimum duur van het dienstverband bij je nieuwe werkgever.)