Salarisadministrateur in Enschede / Lonneker

Salarisadministrateur in Enschede / Lonneker
augustus 22, 2022 A&V

Salaris Administrateur in Enschede / Lonneker

Onze opdrachtgever, Empower B.V., is een HR en Salaris Bureau dat kwalitatief hoogstaand personeelsbeleid toegankelijk maakt voor alle werkgevers. Zij werken zowel voor administratie, belastingadvies- en accountantskantoren, die er bewust voor kiezen de expertise van HR en salarisadministratie bij hun neer te leggen alsook voor alle ondernemingen groot en klein. Dit kan zowel op locatie als remote, voor langere duur of als tijdelijke vervanging.

Wie zoeken wij?
Vanwege groei zijn wij op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde, pro-actieve en enthousiaste salaris administrateur om de dienstverlening op het gebied van salarisadministratie verder uit te breiden.

Ben jij iemand die ge-empowered wil worden en service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ben je iemand die altijd op zoek is naar een uitdaging en verbeteringen. Dan zoeken wij jou. Empower heeft oog voor haar mensen en stellen ze in staat het beste uit zichzelf te halen. Binnen het team zijn er meerdere inhoudelijke sparringspartners, en word je door de verschillende klanten uitgedaagd en krijg je ruimte om projecten zelfstandig op te pakken.

Wat ga je doen?
Je zult een actieve rol zult vervullen in de verwerking van salarisadministraties, verzorgen en controleren van pensioenaangiften en inclusief klantcontact.
Daarnaast ga je, samen met het hoofd salarisadministratie, aan de slag met het optimaliseren van de processen. Uiteraard ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening op inhoudelijk gebied, zoals het juist toepassen van CAO’s, pensioenregelingen, WKR, etc. Empower maakt voor de meeste klanten gebruik van de innovatieve software van Nmbrs.

Je bent samen met de collega’s van de salarisadministratie verantwoordelijk voor een accurate en tijdige verwerking van de salarisadministratie van diverse klanten. Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk. Je hebt oog voor detail en kwaliteit van de uitvoering van werkzaamheden. Door jouw zorgvuldige en georganiseerde houding ontzorg je de ondernemer bij het periodiek verzorgen van de salarisadministratie. Je bent een klantgerichte professional die graag in oplossingen denkt! Daarnaast vind je het leuk om te werken in een team van salarisadministrateurs, accountants en belastingadviseurs die jij van input voorziet voor jaarrekening- en aangiftewerk.

Wanneer kun mag je solliciteren?
•Relevante werkervaring als salarisadministrateur is een pré;
•Klantgerichte, accurate en georganiseerde instelling;
•Je bent bereid om je kennis op het gebied van sociale verzekeringen, loonheffingen, pensioenen en arbeidsrecht op niveau te krijgen en bij te houden;
•Je bent communicatief vaardig en gaat graag met mensen om;
•Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit;
•Zorgvuldig en accuraat;
•Communicatief sterk in woord en geschrift;
•Je kunt goed plannen en organiseren;
•Je bent bereid een opleiding PDL te volgen;
•Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je?
•Een zelfstandige, afwisselende functie in een enthousiast team;
•Mogelijkheid om je te specialiseren door middel van cursussen en/of opleiding binnen een groeiende organisatie;
•Salaris in overeenstemming met functie en ervaring;
•Prima secundaire arbeidsvoorwaarden: laptop en telefoon van de zaak (afhankelijk van je functieniveau), een goede pensioenregeling en leuke personeelsuitjes;
•Een hecht team van collega’s die kennis met elkaar delen en waar je op kan bouwen.

Interesse?:
Indien je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.