Risk & Security Officer in Twente

Risk & Security Officer in Twente
februari 4, 2020 A&V

Risk & Security Officer in Twente

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende productie-organisatie in Twente. De organisatie maakt onderdeel uit van een groter geheel waarbij de moederorganisatie zetelt in de USA. In Nederland heeft de organisatie enkele zusterbedrijven. Het bedrijf acteert in de wereld die IT heet. Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, ondernemerschap en Twentse nuchterheid.

Wij zoeken een Risk & Security Officer die minimaal 3 tot 5 jaar ervaring heeft opgedaan in een soortgelijke functie.

Aandacht voor de wet- en regelgeving en de risico’s, die een organisatie loopt, is enorm belangrijk. Dat maakt een Risk & Security onmisbaar. De Risk & Security Officer zorgt namelijk voor bewustwording en hij of zij is op het gebied van Risk & Security Compliance de go-to person voor de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Als Risk & Security Officer houd je je in de basis bezig met de invoering, de bewaking en de naleving van wet- en regelgeving. Maar in deze functie wordt er van je verwacht dat je de organisatie op jouw vakgebied naar de volgende fase brengt. Het vak van Risk & Security Officer gaat namelijk verder. Het vak heeft ook betrekking op (interne) normen en waarden, cultuur, werkwijzen, procedures en het algemeen besef van het belang van een goede organisatie en invulling van risk & security.

Wat we belangrijk vinden? 
We zoeken iemand met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in het bedrijfsleven. Daarbij dien je minimaal een HBO opleiding (b.v. Security Management) te hebben afgerond. Natuurlijk spreek en schrijf je de Engelse taal zonder enige moeite en zijn jouw communicatieve vaardigheden bovengemiddeld goed.

Interesse?

Indien  je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.