INGEVULD: Financieel Directeur in Twente

INGEVULD: Financieel Directeur in Twente
september 7, 2021 A&V

Ondernemende Financieel Directeur in Twente

INGEVULD: Onze opdrachtgever is een technische productieorganisatie in Twente. De organisatie telt meer dan 100 medewerkers,  heeft een historie van enkele decennia en heeft een goede naam opgebouwd. Door nieuwe eigendomsverhoudingen moest er veel worden veranderd en had de nieuwe financieel directeur de taak om samen met het MT deze transitie te initiëren, op te pakken en te begeleiden.

Enkele concrete steekwoorden: het aanbrengen van structuur en structuren, opzetten van rapportages, sturen op business control, kostprijscalculaties, projectcontrol, etc. Wij zochten een finance professional met enkele jaren ervaring in het bedrijfsleven, bij voorkeur in een dynamische productie-organisatie.

Gewenst opleidingsniveau: afgeronde RC, RA of AA. Gewenste persoonlijkheidskenmerken: analytisch, doortastend, zeer ondernemend, communicatief vaardig, handen uit mouwen en Twentse nuchterheid. We zochten iemand die in staat is om een strak op data geleide finance organisatie neer te zetten. Het ging om een zeer dynamische functie in een omgeving die de aankomende jaren dubbel-cijferige groei zal laten zien. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroei zijn gewaarborgd.

Interested?

Indien  je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.