INGEVULD – Finance Manager in Enschede

INGEVULD – Finance Manager in Enschede
oktober 19, 2022 A&V

Finance Manager in Enschede

INGEVULD – Onze opdrachtgever is de overkoepelende organisatie van een vijftal toonaangevende leveranciers op de Europese markt van promotionele producten. De betreffende bedrijven zijn elk gespecialiseerd in hun eigen promotionele producten. Bij onze opdrachtgever werken ze met een team van meer dan 130 medewerkers (waaronder ook collega’s met afstand tot de arbeidsmarkt) en zijn ze controleplichtig. Naast haar internationale handelskarakter produceren zij ook in eigen huis. De organisatie is maatschappelijk betrokken, professioneel en financieel gezond.

Functieomschrijving

Je werkt nauw samen met de business controller en draagt samen met hem, en een collega financiële administratie, zorg voor de volledige financiële administratie. Je staat met beide voeten op de grond en je vindt het helemaal geen probleem, om als het zo uitkomt, ook zelf facturen in te boeken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de concept jaarrekeningen en in overleg met onze accountant zal vervolgens de definitieve jaarrekening worden opgesteld. Daarnaast informeer je als MT-lid de directie regelmatig over de financiële situatie van alle deelnemingen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je verzorgt en bewaakt de financiële administratie en verwerkt de financiële gegevens van het moederbedrijf en de vijf dochterondernemingen;
Je biedt ondersteuning bij de periodieke afsluitingen en controles;
Je maakt financiële en commerciële rapportages en analyses;
Je bent het aanspreekpunt voor de directie en de accountants;
Opzetten begrotingen en dashboards;
Opstellen concept jaarrekeningen;
MT-lid.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over relevante werkervaring;
Je werkt gestructureerd en zorgvuldig en communiceert tijdig;
Je bent integer, analytisch en ondernemend;
Je hebt ervaring met financiële pakketten. (Wij werken met Exact);
De beheersing van ook de Engelse en Duitse taal is een pré;

Wat mag je van de organisatie verwachten?

Een salaris dat past bij jouw ervaring en functie;
Een dynamische en prettige werksfeer;
Elke dag nieuwe uitdagingen;
De leukste baan van Twente.

De toekomst
De komende jaren zal de organisatie een redelijke groei doormaken en haar aanbod qua dienstverlening en producten blijven uitbreiden, zowel door autonome groei als door overnames. Tijdens deze periode zorg je voor de integratie van de verschillende onderdelen en overleg je met de directie over de plannen voor de toekomst.

Interesse?:
Indien je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.