ICT Test Engineer in Almelo

ICT Test Engineer in Almelo
augustus 5, 2020 A&V

ICT Test Engineer in Almelo

Heb jij een ICT studieachtergrond en ben jij handig met elektronica en computers? Lees dan snel verder.

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf die servers voor dataopslag maakt. Sinds 2012 heeft het moederbedrijf in New York besloten een vestiging in Almelo te openen voor de Europese markt. De gehele productie vindt plaats in Almelo, waarbij onder andere de assemblage en kwaliteitscontrole plaatsvindt. De servers worden gemaakt voor de grootste internationale bedrijven ter wereld. Dit doen ze elke dag met zo’n 200 collega’s. Onze opdrachtgever is snel aan het uitbreiden. Om deze reden wordt er in de zomer van 2020 een tweede productielocatie geopend en zoeken we een ICT Test Engineer.

Succes begint met mensen. Vanaf de eerste dag hebben de teamleden het bedrijf helpen opbouwen door innovatie, hard werken en relaties. Dit is de basis van het leiderschap van de organisatie in de sector. Om het succes te behouden, houden ze de lat hoog terwijl ze een respectvolle en lonende omgeving bevorderen waarin mensen zich kunnen ontwikkelen.

Wat ga je doen?
De ICT Test Engineer controleert de servers en test op eventuele fouten of storingen, voordat deze worden opgestuurd. Vervolgens ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor eventuele reparaties die uitgevoerd moeten worden.

Je begint met een training van 7 weken, waarbij je alles te leren krijgt over de werkzaamheden om je functie optimaal zelfstandig te kunnen uitvoeren. Deze training vindt plaats in de nachtdiensten (22.00-06.00 uur) zodat er voldoende capaciteit en aandacht voor je is om je alles te kunnen leren.

Na de inwerkperiode start je op de afdeling Quality and Control in een 2 ploegensysteem. De werktijden zijn van 06.00-14.00 en van 14.00-22.00 uur.

Kennis en vaardigheden:
• Afgeronde opleiding in de richting ICT niveau 2 of relevante werkervaring;
• Ervaring met Linux is een pré;
• Woonachtig in Almelo of omgeving;
• Handig met ICT hardware en software;
• Teamplayer met technische kennis.

De organisatie biedt:
Een  vast dienstverband voor 38 uur per week, reiskostenvergoeding en een goed salaris. Daarbij zijn er veel persoonlijke ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse?

Indien  je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.