Fiscaal Jurist in Twente

Fiscaal Jurist in Twente
november 15, 2020 A&V

Fiscaal Jurist in Twente

Onze opdrachtgever is een praktijk voor fiscaal juristen in Twente, een betrekkelijk jonge organisatie met ruime ervaring, sterk groeiende, zeker niet standaard en wil de beste in haar vak zijn en blijven! Het primaire doel is de fiscale positie van de onderneming of privé persoon te optimaliseren. Het kantoor heeft enkel werknemers met een ruime ervaring. En hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is dat medewerkers het snappen en de cliënt met slechts één vast contactpersoon heeft te maken. De organisatie noemt zich specialist op een meerdere terreinen: fusies, overnames en samenwerkingsverbanden, aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, echtscheidingen, opzetten internationale structuren maar ook emigratie.

Wij zoeken een fiscaal jurist (of fiscaal econoom) die enkele jaren ervaring heeft opgedaan in de adviespraktijk en bij voorkeur de universitaire opleiding Fiscaal Recht heeft afgerond. Daarbij dient de kandidaat over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden te beschikken.

Interesse?

Indien  je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.