Data Analyst in Hengelo (Ov.)

Data Analyst in Hengelo (Ov.)
februari 23, 2021 A&V

Data Analyst

Bij Trendata helpen we onze klanten door unieke inzichten te bieden in markttrends en consumentenbehoeften. Dit doen we door online gedragsdata te analyseren met behulp van onze eigen ontwikkelde tooling op basis van AI en Big data. Echte tijd. Waarom? Omdat het onze passie is om verborgen marktpotentieel te ontdekken! We werken voor klanten als Achmea, ANWB, Bol.com, DSM, Gemeente Amsterdam, Hartman, Saxion en Shimano en groeien sterk. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde Data Consultant, die ons kan helpen onze ambities en die van onze klanten te realiseren.

Profiel Data Analyst:
We zijn op zoek naar data-analisten die een sleutelrol zullen spelen bij het nemen van beslissingen en het signaleren van zakelijke kansen. Met behulp van onze unieke tools transformeert u big search en sociale data naar bruikbare inzichten en deelt u de resultaten met belanghebbenden binnen en buiten Trendata. Jouw werk stelt Trendata in staat om waardevolle insiders te bieden voor betere besluitvorming en om samen met je team krachtige oplossingen te creëren.

Je bent van nature nieuwsgierig en een datadetective die geen middel onbeproefd laat. Bij Trendata vinden we dat gegevens centraal moeten staan ​​in alles wat we doen. We zoeken iemand die die filosofie belichaamt. Je werkt nauw samen met datawetenschappers, market(ing)strategen en dataconsultants om betere beslissingen te nemen. Je krijgt veel ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën en hoe je de Trendata dienstverlening verder kunt verbeteren. We waarderen proactieve collega’s die de status-quo uitdagen en die leergierig zijn door te experimenteren en kennis te delen.

Als je een data-detective bent met een passie voor het creëren van inzichten van wereldklasse die bedrijven helpen relevanter te worden in een snelgroeiende organisatie, solliciteer dan vandaag nog!

Activiteiten die je kunt verwachten:
• Grondige analyse van markten voor onze partners;
• Analyseverzoeken van de business in kaart brengen en uitdagen;
• Brainstormen over nieuwe ideeën voor het bedrijf;
• Presenteren van uw bevindingen en bruikbare aanbevelingen of analyseproducten aan het bedrijf;
• Introductie van nieuwe technieken, tools en best practices.

Wat we vragen:
• HBO/WO opleidingsniveau, bijvoorbeeld: Bedrijfswetenschappen, Bedrijfswetenschappen, Economie, Marketing;
• 1 tot 3 jaar ervaring op het snijvlak van data, business en consulting;
• Intrinsiek zeer sterk analytisch vermogen en nieuwsgierig;
• Vlekkeloos in Nederlands en Engels;
• Ervaring met BI-tools is een pluspunt;
• Ervaring met het maken van presentaties;
• Hands-on mentaliteit om er het maximale uit te halen.

Wat biedt de organisatie:
Trendata bied je een uitdagend project met aantrekkelijke nationale en internationale opdrachtgevers, een inspirerende werkomgeving, een aantrekkelijk salaris en goede secundaire voorwaarden. De thuisbasis is Hengelo (Ov.). Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, die we bieden door middel van learning on the job en interne en externe workshops en trainingen.

Interesse?

Indien  je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.