Business / Financial Controller in Twente

Business / Financial Controller in Twente
november 6, 2019 A&V

Business / Financial Controller in Twente

Onze opdrachtgever is een internationale en dynamische investeringsmaatschappij in Twente. Vanwege de verdere groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Business / Financial Controller.

In deze functie houd je je voor een deel bezig met financial control en het andere deel bestaat uit werkzaamheden op het gebied van business control in de brede zin van het woord. Zo ben je bekend met periodieke verslaglegging en de daarbij behorende rapportages en vind je business control interessant en uitdagend. De organisatie houdt zich bezig met het beheer van bestaande deelnemingen en uiteraard het vinden van nieuwe opportunities.

De organisatie is overzichtelijk, vlak en duidelijk. De cultuur is te beschrijven als zeer professioneel, hoog niveau, internationaal, nuchter, de schouders eronder en het teambelang is groot.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een finance professional met een afgeronde academische opleiding (bij voorkeur registeraccountant) met maximaal 10 jaar werkervaring in een profitorganisatie.

Daarbij dien je te beschikken over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Ook dien je stevig in je schoenen te staan en een ondernemende inslag te hebben.

Ben je je baan in een accountancy-omgeving zat en/of ben je toe aan wat interessants? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Interesse?

Indien  je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.