Business / Financial Controller in Rijssen

Business / Financial Controller in Rijssen
juli 26, 2022 A&V

Business / Financial Controller in Rijssen

Onze opdrachtgever is Reggeborgh Groep te Rijssen. Deze Groep bestaat uit diverse onderdelen en voor de Holding zoeken wij een Business / Financial Controller.

De werkzaamheden zijn bijzonder gevarieerd, uitdagend en enorm aansprekend. Deze zijn erg gevarieerd en zeker niet standaard waardoor we deze functie zowel business als financial controller noemen. In een team van finance professionals ben je werkzaam op kantoor in Rijssen. De vraagstukken hebben enerzijds betrekking op periodieke rapportages en complexe samenstelvraagstukken en anderzijds ben je ook betrokken bij fiscale en internationale en bijzondere finance klussen.

Persoonlijke ontwikkeling en doorgroei zijn volop aanwezig. Wij zoeken iemand met enkele jaren ervaring die een diploma AA / RC of HBO-BE op zak heeft en toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Kortom, het gaat om een hele gave baan bij een aansprekende en internationale organisatie in Twente.

Interesse?:
Indien je interesse hebt in de functie en je jezelf, gezien ervaring(en) en vaardigheden geschikt acht voor deze functie, kun je contact opnemen met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl.