Business Controller in Hengelo (Ov.)

Business Controller in Hengelo (Ov.)
juli 9, 2024 A&V

Business Controller Operations

Ben jij een echte hardcore Business Controller en wil je jouw toegevoegde waarde laten excelleren binnen een echte en internationale productieorganisatie dan is deze vacature echt iets voor jou!

Voor de organisatie Enerpac Heavy Lifting Technology zijn wij op zoek naar een Business Controller Operations.

Enerpac
Enerpac is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd hoge druk hydraulische gereedschappen en systemen levert aan vele industriële markten. Enerpac heeft 28 kantoren in 22 landen en wereldwijd meer dan 1000 medewerkers.

De Enerpac vestiging in Hengelo is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor het veilig en precies verplaatsen van grote en zware objecten. Zij ontwerpen en produceren machines zoals strand jacks, hefportalen en verschuifsystemen. Zij hebben bijvoorbeeld meegewerkt aan het bergen van de gezonken onderzeeër de Koersk, het rechtop zetten van het reuzenrad London Eye en het tillen en verschuiven van gebouwen, bruggen, windmolens en schepen.

Eneropac is een echte productieorganisatie waarvan je er tegenwoordig steeds minder ziet. Het gehele productieproces van A tot Z heeft Enerpac in huis. Van klantaanvraag en engineering tot uiteindelijke aflevering en installatie, alles wordt door Enerpac gemaakt en gedaan.

Wil je meer weten bel ons!
Wij leggen graag uit hoe dit in elkaar zit en waarom dit een hele gave vacature is. Een vacaturebeschrijving is te algemeen van aard en dekt de lading niet van deze mooie functie bij een interessant, dynamisch en cool bedrijf.

Interesse in kop koffie?:
Neem dan contact op met A. (Allard) van der Veen op het mobiele telefoonnummer (06) 51 137 317. Uiteraard is reageren per e-mail ook mogelijk op allard@allardenvanderveen.nl